Céges autóbérlés

Az elektromos autó bérlése cégek számára is ajánlott!

Elektromos autó bérlés cégek részére is, kedvező áron, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, közlekedjen a legkorszerűbb járművekkel!

Minden cégvezető tudja, hogy bizonyos alkalmakkor mennyire fontos az igényes megjelenés. A jó megjelenés egyrészt megbízhatóságot sugall, másrészt olyan érzést kelt a tárgyalópartnerekben, hogy megéri az üzletkötés, hiszen egy jól jövedelmező cég tulajdonosa ül velük szemben.

 

Az ilyen alkalmaknál már maga a megérkezés is fontos, ezért mindenképp célszerű kihasználni egy mutatós, korszerű jármű előnyeit. Természetesen ehhez senkinek nem kell egy luxus kategóriájú gépkocsit megvásárolnia, viszont érdemes megfontolni az elektromos autó bérlését, ami cégek számára is elérhető.

Az elektromos autó bérlése remek választás, ha egy olyan, mutatós járművet keres, amiben kényelmesen utazhat és ami minden szempontból előnyös. Az elektromos autó bérlés egy környezetbarát megoldás, ami még pluszban jó fényt vet a cégre. Ezek a járművek a legkorszerűbbek közé tartoznak és a használatuk is egyszerű. Sokan attól tartanak, hogy az akkumulátort túl sokszor kell tölteni, ezért nem érdemes velük hosszú útra indulni. Azonban az utóbbi években óriási volt a fejlődés ezen a téren, és már nem kell attól tartani, hogy az út szélén ragadunk, mert hirtelen lemerül az akkumulátor.

Az elektromos autó bérlése természetesen sokkal alacsonyabb kiadással jár, mint egy ilyen jármű megvásárlása, ráadásul a kölcsönzött gépkocsik karbantartása a bérbeadó feladata. Cégünknél az elektromos autó bérlés kedvező áron elérhető cégek és természetesen magánszemélyek számára is. Legyen szó akár rövid, egyszeri kölcsönzésről vagy hosszú távú bérlésről, ügyfeleink számíthatnak ránk. Többféle járművel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Amennyiben szeretné megismerni az elektromos autó bérléssel kapcsolatos részeteket, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére akár még ma, és válaszolnak minden kérdésére.

Elektromos céges autó bérlése kedvező feltételekkel!

Az elektromos autózás térhódítása egyre szembetűnőbb, és napjainkban már nem csak magánszemélyek, de cégek is előszeretettel vásárolnak, vagy bérelnek elektromos járműveket hosszabb-rövidebb távon. A céges autóbérlés eddig is megszokott dolognak számított, ám újabban egyre többen érdeklődnek az elektromos autók iránt.

 

Különféle okai lehetnek annak, ha egy cég elektromos autót bérel. A legfontosabb persze a környezettudatosság, ám reprezentációs okai is lehetnek annak, ha egy cégvezető szeretne például egy tárgyaláson elektromos autóval megjelenni. Ezzel jelezheti partnereinek, hogy elkötelezett a környezet védelmének irányába, hogy valóban tesz is azért, hogy a Föld élhető hely lehessen, hiszen bizonyos esetekben ez igencsak fontos lehet egy reménybeli üzlet megkötése szempontjából. Ám nem csak emiatt lehet érdemes elektromos autót bérelni egy cégnek.
Az elektromos céges autó bérlése az üzemeltetési költségek szempontjából is lényegesen jobb döntés, mint egy hagyományos üzemanyaggal működő társáé. Ez egy cég életében a legfontosabb kérdések egyike, hiszen csak úgy lehet nyereséges, ha a kiadásokra kiemelt figyelmet fordítanak. Az elektromos céges autók bérlésénél természetesen az üzemanyagköltségen lehet leginkább spórolni, hiszen az tulajdonképpen nincs, csak az elektromos töltéssel kell számolni. Annak függvényében, hogy hol kerül töltőre az autó, ez a töredéke is lehet a hagyományos üzemanyag költségének!

Cégünk az Ön rendelkezésére is áll, ha elektromos céges autó bérlésén gondolkodik! Áraink kedvezőek, autóink pedig karbantartott, kiváló állapotú járművek, így mindenképp megéri bennünket választani. Az elektromos céges autó bérléséhez szükség lesz aláírási címpéldányra, a hatályban lévő legfrissebb cégkivonatra, bélyegzőre és a cég ügyvezetőjének, vagy tulajdonosának személyes okmányaira, és ha minden megfelelő, már indulhat is bérelt elektromos autójával!

Ha elektromos céges autót bérelne, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

elektromosautoberles@gmail.com

+36305748887

Pécel, Fáy tanya, 2119