Hasznos információk

Világszerte – és most már Magyarországon is – egyre gyakoribb, hogy a cégtulajdonosok vállalati autók vásárlása helyett inkább a bérlés mellett döntenek. Ennek számos előnye van:

 • Nincs saját gépjárműparkból eredő tőkelekötés
 • Nincs értékcsökkenési kockázat
 • Nincs kamatfizetés (amennyiben lízingelni kellene)
 • Nincs éves fenntartási költség (szervizek, vizsgák, adók, biztosítások)
 • Nincs parkolási költség
 • Nincs gépjárműadó
 • Az autóbérlés díja előre kalkulálható havi fix összeg, ami költségként elszámolható
 • A bérleti díj áfája levonható a teljes bérleti időszak alatt
 • NINCS cégautóadó az elektromos autók tekintetében!!! – ezzel jelentős összeget spórol meg a vállalkozása számára, minden negyedévben
 • HA a telephelyén tölti az autót az elektromos áram áfája is levonható
 • Bármikor válthat a cég egy újabb modellre
 • Többfajta autó közül választhat
  Autóink 5 személy szállítására alkalmasak és a városi közlekedésre kiválóak.

Sok cég juttatásként veszi igénybe az autóbérlési szolgáltatást, például bizonyos teljesítmények elismerésére vagy a munkatársak motiválása céljából: a cégvezető ilyenkor autóbérlési kerettel voucherrel jutalmazza a dolgozót (hétvégi, heti vagy havi bérlésekre)

Ezen kívül számos alkalomra igénybe veheti autóinkat, amellyel a megjelenése garantáltan exkluzív, egyedi, stílusos lesz! (és nem utolsó sorban környezetkímélő is!) Esküvő, első randi, utazás ,egyéb alkalom, vagy csak ki szeretné próbálni az élményautózást? Válasszon eseményhez illőt az autóink közül.

Gépjárműveinken semmilyen matrica vagy felirat nem található, ami arra utalna, hogy bérautó, ezáltal minden alkalomra tökéletes választás lehet.

A nyilvános töltők keresésében a gépkocsi menürendszere segítséget nyújt, azonban weboldalakon keresztül vagy mobilapplikációkon keresztül is tájékozódhatnak a töltési lehetőségekről. (pld. PlugShare applikáció)

http://holtoltsek.hu

http://everda.hu/toltok/

Mobiliti töltőállomásokon mobil alkalmazás (Mobil APP) a töltést applikációból indíthatja NKM TöltőPont segítségével. Töltse le az applikációt App Store-ból vagy Google Play-ből.

A megfelelő töltőfej csatlakoztatása után a töltés egyszerűen indítható és befejezhető az alkalmazások indításával és leállításával.

A gépkocsik egyszerűen tölthetők a gyári töltőjükkel bármilyen konnektorból, illetve utcai gyors vagy villámtöltőkkel.

Villámtöltővel (CHAdeMO) kb. 30 perc alatt, utcai gyors töltővel (Type2) kb. 1-2 óra alatt tölthetőek fel a gépjárművek.

Az elektromos autók zöld rendszámmal rendelkeznek, amelynek eddigi előnye, hogy a legtöbb városban ingyenes parkolást biztosít. Ezek alól kivételek a mélygarázsok, parkolóházak, privát parkolók. A mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyeket NEM lehet igénybe venni elektromos autóval sem. A közlekedési szabályok egyéb tekintetben ugyanúgy vonatkoznak az elektromos autóval való közlekedésre. A nyilvános töltőknél a parkolás a töltés idejére engedélyezett és ingyenes, azonban ha a töltés befejeződik az autóval el kell onnan állni!

Nem szeretné az autót, mint közlekedési eszközt kivonni a hétköznapjaiból? Az elektromos autókölcsönzés nagyszerű alternatíva.

A saját autó magától értetődő dolognak tűnik, ha valaki rendelkezik jogosítvánnyal és igényli is, hogy ne tömegközlekedést használjon. Az autó vásárlás mellett azonban egyéb választási lehetőség is adódik, ilyen az autóbérlés. Nemcsak az autóbérlés maga a másik választási lehetőség, hanem az autó típusa is. Benzines és elektromos autók is futnak az utakon.

Autót vásárolni komoly döntés, ami jelentős anyagi felelősséggel is jár. Ma egy új autó sokba kerül, az árak pedig egyre csak kúsznak felfelé. Az új autónak nem az ára jelenti az egyetlen kiadást, a költségek csak ezután fognak körvonalazódni. Az anyagi kihívást tehát az ár és a teljes fenntartási költség jelenti az autó tulajdonosa számára. Ebben a gazdasági helyzetben kétszer is meggondolja valaki, hogy nagyobb összeget adjon ki valamire.

Az elektromos autókölcsönzéssel nem kell elköteleznie magát egy vagyontárgy mellett, aminek onnantól kezdve csak csökkenni fog az értéke. Nem szükséges rendszeresen kisebb-nagyobb összegeket költenie a saját járműve karbantartására, javíttatására, tankolására és biztosítására sem.

Az elektromos autókölcsönzéssel komoly összegű kiadásokat tud megspórolni egy olyan helyzetben, amikor a megfontolt anyagi döntéseknek nagy jelentősége van. Az elektromos autók, mint amilyen például a Hyundai Ioniq is, új élménnyel ajándékozzák, miközben a pénztárcájában is több marad és az autózásról sem kell lemondania.

Az elektromos autóbérlésre szánt kiadásokban nincsen rizikó, kiszámítható költséget jelentenek és havi szinten teljesíthető összeget. Az új autóhoz nem kevés kamat is jár, ha hitelre vásárol, ennek a terhét sem kell a vállára vennie, a kockázatokról nem is beszélve.

A Hyundai Ioniq egy olyan elektromos autó, ami méretével, csodásan elegáns, áramvonalas külsejével és kényelmes belső terével, alacsony fogyasztás mellett nagy hatótávra képes elvinni utasát. Városi vagy vidéki autózáshoz is ideális, akkor, amikor csak szeretné. Csupán bérelnie kell egyet és már indulhat is.

Az elektromosautó-bérlés Budapesten könnyedén megoldható, csupán a megfelelő vállalkozást kell megtalálni, amely ezzel foglalkozik!

Számos, autók bérbeadásával foglalkozó vállalkozás kínálatában találhatóak meg az elektromos típusok, hiszen egyre inkább növekszik irántuk a kereslet, és egyrészt sokan – igen helyesen – szeretnék először csak kipróbálni, mit tud nyújtani nekik az elektromos meghajtás, másrészt az elektromos autók bérlése divatossá is vált az utóbbi időben. Ennek természetesen többféle oka is van: terjed a környezettudatosság az emberek között, az elektromos autók modernek, különlegesek, és ugyan már nem számítanak egyedinek, ám még mindig megnézik őket az emberek az utcán.

Nem mindegy azonban, hogy hová fordulunk, amikor elektromos autót bérelnénk Budapesten, vagy az ország bármely más településén, hiszen a legtöbb, autóbérléssel foglalkozó vállalkozásnál vagy a bérleti díjak magasak, vagy a bérelhető elektromos autók színvonala alacsony. Szerencsére azonban létezik olyan, hibrid és elektromos autók bérbeadásával foglalkozó vállalkozás is, amelyik minden elvárásnak képes megfelelni, mi több, akár túl is tudja teljesíteni mindegyiket!

Elektromos autót bérelne Budapesten, és olyan vállalkozást keres, amely nem csak magát az autót, de a technikai hátteret is biztosítja, emellett pedig hasznos tanácsokkal is ellátja Önt az autó használatával kapcsolatban? Nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen évek óta foglalkozunk elektromos autók kölcsönzésével, de a karbantartással és a javításokkal kapcsolatban is tapasztaltak vagyunk! Válassza Ön is cégünket, béreljen elektromos autót Budapesten a mi kínálatunkból, próbálja ki akár minden típusunkat, és garantáltan elégedett lesz!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége tevékenységünkkel és elektromos, avagy hibrid autótípusainkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne elektromos autót bérelni Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kia e-Niro bérlés csereautóhoz! A javítás ideje alatt vagy két autó között próbálja ki, hogy mit tud egy prémium elektromos jármű!

Az autó a hétköznapjainak a szerves része? Nem tudja elképzelni, hogy ne autóval közlekedjen? A tömegközlekedés zsúfoltsága, kiszámíthatatlansága és lassúsága érthető módon növeli az autópártiak számát. Autóból is választhat több típust, például hagyományosat vagy elektromosat is. A Kia e-Niro bérlés egy fantasztikus lehetőség arra, hogy bele tudjon kóstolni minden autós az elektromos technológia és a Kia modellek lenyűgöző párosának élményébe. Egy autós sem tudja elkerülni, hogy alkalmanként ne kelljen nélkülöznie az autóját. Ilyen esetben a Kia e-Niro bérlés a javítás ideje alatt egy új tapasztalattal is meg tudja ajándékozni! Eladta az autóját és még nem döntötte el, hogy milyen legyen az új járműve? Komolyan fontolgatja, hogy környezetbarát, modern, felhasználóbarát elektromos járműre vált? Itt az idő, vegye igénybe a több előnnyel járó szolgáltatásunkat, béreljen Kia e-Nirot tőlünk!

A Kia e-Niro bérléssel egy egészen új világba csöppen, az autózás merőben eltérő élményét fogja megismerni. A Kia elektromos modellje tágas, kényelmes, tökéletesen biztonságos. A városi autózás sokoldalú járműve, amiből nem hiányozhat a klíma, a mozgatható ülések sem. Az autó három, különböző üzemmódban vezethető, köztük az izgalmas, sportos üzemmód is szerepel. A Kia modell innovatív megoldásai, modern funkciói minden autósban azt az érzést keltik, hogy a jövő autóját vezeti. Ez már a jelen, amiről Önnek sem kell maradnia! A Kia e-Niro bérlés egy kiváló lehetősége az elektromos autó megismerésének és felmérésének!

A Kia e-Niro bérléshez legyen tisztában minden információval! Az elektromos járműveket élmény vezetni, de a bérlés buktatóinak sem kell elrontaniuk az autóbérlés nyújtotta előnyöket. A cégünk tevékenységéről és az autóiról is talál tájékoztatást a honlapunkon. Az itt szereplő elérhetőségeken lépjen velünk kapcsolatba és kérje a segítségünket bármilyen kérdésben!

Hyundai Ioniq bérlés magánszemélyek és cégek részére is, megfizethető áron, rövid és hosszú távra! Keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért!

Ma már nagyon sok vállalat biztosít céges járművet a munkavállalóinak. Ez egy olyan plusz juttatás, ami növeli a dolgozók elégedettségét és elhivatottságát, ezért érdemes elgondolkozni a bevezetésén, ha eddig még nem történt meg. De nem szabad elkapkodni a döntést azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen legyen az a jármű és persze a beszerzése is alapos mérlegelést igényel. Cégünknek van egy remek ajánlata, ami a magánszemélyeken kívül vállalatok számára is szól, ez pedig a Hyundai Ioniq bérlés.

A Hyundai Ioniq bérlés sok szempontból előnyös megoldás. Egyrészt így nem kell egyszerre egy nagyobb kiadást beiktatni, hanem a jármű egy rendszeres, de alacsonyabb és kiszámíthatóbb költséget jelent majd a cégnek. Az autóbérlés ezen felül rendkívül rugalmas is: rövid és hosszú távon is igénybe vehető, bármikor lemondható, ha hirtelen átalakulnak az igények vagy bármilyen okból kifolyólag nincs szükség annyi céges járműre. Így nem kell feleslegesen költeni az autóra, hanem, amikor nincs rá szükség, akkor szüneteltethető a kölcsönzés.

És, hogy miért érdemes pont a Hyundai Ioniq bérlés mellett dönteni? Mert ez egy rendkívül elegáns, mutatós és nem utolsó sorban elektromos típus, ráadásul elég nagy is, tágas utastérrel és csomagtartóval rendelkezik. A hatótávja nagyon jó, egy töltéssel akár 280 km-t is képes megtenni, így nyugodtan használható napi ingázáshoz is. A Hyundai Ioniq bérlésnek köszönhetően egy stabil, biztonságos, robusztus szerkezetű járművel örvendeztetheti meg dolgozóit.

Cégünknél a Hyundai Ioniq bérlés kedvező feltételekkel, megfizethető áron lehetséges. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, kérni részletes tájékoztatónkat és az alapján dönteni a kölcsönzésről.

Amennyiben érdeklődik a Hyundai Ioniq bérlés iránt, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésére!

A budapesti elektromos autóbérlés céges autó biztosításához előnyös megoldás. Sok olyan cég van, ahol az alkalmazottaknak a munkájukhoz járműre van szükségük. Ezt céges autók fenntartásával oldják meg a legtöbb helyen. A céges autóparknak azonban nem feltétlenül muszáj saját járművekből állnia. A budapesti elektromos autóbérlés a fővárosi és a főváros környéki utak lebonyolításához ideális választás.

Béreljen járművet és takarítson meg költségeket azzal, hogy nem vásárol, illetve tart fenn saját céges autókat! Ha tudja, hogy mikor van szükség az autókra és mennyi ideig fogják használni őket, már csak kapcsolatba kell lépnie velünk és a részletekről egyeztetni a kollégáinkkal!

A budapesti elektromos autóbérlés egyik nagy előnye, hogy csak akkor használja az autókat, ha azok valóban kellenek is és nem utolsó sorban a környezetet is óvja ezzel a döntéssel. A fővárosi levegőszennyezés mértékét hatékonyan lehet csökkenteni azzal, hogy elektromos autókkal közlekednek a cége alkalmazottai! Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!

Elektromos autóbérlés, megbízható szolgáltatás, kiváló járművek, kedvező feltételekkel, környezettudatos megoldás az autóbérlés során!

Vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember kénytelen autóbérléssel kapcsolatos szolgáltatást igénybe venni. E téren rengeteg opció érhető el az ügyfelek számára, akik közül egyesek hajlamosak elveszni a gazdag kínálatban. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és fontos Önnek a környezetvédelem, ajánljuk figyelmébe az elektromos autóbérlés szolgáltatásunkat!

Az elektromos autóbérlés környezettudatos alternatívát kínál a járműkölcsönzés során. Szolgáltatásunk igénybevételével olyan autót használhat, ami nem okozhat kárt a környezetben, és a légszennyezettség miatt sem aggódhat. Sokan nem is gondolnák, de már ezzel rengeteget tehetnek az élhetőbb, tisztább jövőért.

Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és a kiválasztott járművel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A Nissan LEAF bérlés rendkívül környezetbarát megoldás, és kedvező feltételekkel elérhető akár a mindennapokra, akár egyszeri alkalomra is. Napjainkban már világosan látszik, hogy a környezetbarát megoldásoké, köztük az elektromos autóké a jövő. Mindannyiunk érdeke, hogy vigyázzunk a világra, amely körülvesz minket, ám sajnos a legújabb, modern technikák még viszonylag drágák. Szerencsére mindenre van megoldás, így az utazásra nagyszerű választás például a Nissan LEAF bérlés.

A Nissan LEAF bérlésnek köszönhetően elektromos autóval utazhatunk, aminek szinte nulla a károsanyag kibocsátása, ráadásul nagyon csendes is, így nem terheli a környezetet. A jármű rendkívül kényelmes és a vezetése is élvezet, ezért akár utasként, akár sofőrként ülünk benne, biztosan elégedettek leszünk. Sokan úgy gondolják, hogy a Nissan LEAF bérlés drága mulatság, ami nem éri meg, viszont ez napjainkban már egyáltalán nincs így. Cégünknél a Nissan LEAF bérlés kedvező feltételekkel elérhető, akár egyszeri alkalomról van szó, akár hosszabb ideig tartó kölcsönzésről. Az autóbérlés több szempontból is megéri: a nem saját jármű szervizeléséről nem nekünk kell gondoskodnunk, így rengeteg időt és pénzt lehet spórolni. Ha alkatrészre van szükség, annak a beszerzése és beszerelése szintén a cég feladata. Aki a Nissan LEAF bérlés mellett dönt, az mindig egy kiváló állapotú elektromos autóval közlekedhet, így tulajdonképpen az autós közlekedésnek csak a pozitív oldalát tapasztalja meg, és kimarad a szervizeléssel vagy a lejáró műszaki vizsga miatti problémákból, ügyintézésből.

A Nissan LEAF bérlés akkor is ajánlott, ha valaki már elhatározta, hogy elektromos autót szeretne, de nem tudja, hogy milyet. Így kockázat nélkül kipróbálhatja az egyik legnépszerűbb modellt, és sokkal könnyebb lesz meghozni a végső döntést vásárláskor.

Felkeltettük érdeklődését a Nissan LEAF bérlés iránt? Keressen minket bizalommal bővebb információért, és válasszon Ön is környezetbarát közlekedési módot! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb megtapasztalhassa az elektromos autók előnyeit!

Elektromos autót kölcsönözne, és olyan céget keres, ami elektromos autók kölcsönzésére szakosodott, emellett pedig a járműparkjának állapota is kiváló, valamint kedvező bérlési feltételeket is kínál?

Számos, autók kölcsönzésével foglalkozó vállalkozás kínálatában találhatóak meg az elektromos típusok, hiszen a kereslet növekszik irántuk, ami természetesen érthető, hiszen az elektromos autók kölcsönzése, illetve használata egyrészt divatossá vált az utóbbi időben, másrészt pedig egyre többen vallják magukénak a környezettudatosság eszméjét, aminek számos pozitív hatása lehet a jövőre nézve. Nem mindegy azonban, hogy hová fordulunk, amikor elektromos autót kölcsönöznénk, hiszen a legtöbb, ezzel foglalkozó vállalkozásnál vagy a díjak magasak, vagy az autók színvonala hagy maga után némi kívánnivalót. Szerencsére azonban létezik olyan, elektromos autók kölcsönzésével foglalkozó vállalkozás is, amely minden elvárást képes teljesíteni.

Lényeges, hogy olyan céget válasszunk az elektromos autó kölcsönzéséhez, amely folyamatosan karbantartja a járműparkját, hiszen nincs is rosszabb, mint az út szélére kényszerülni egy meghibásodás miatt. A karbantartásnak persze ki kell terjednie az autó utasterének tisztán tartására is, hiszen valaki más után ülünk be egy autóba. A legfontosabb azonban egy elektromos autó kölcsönzése esetén a bérleti díj, hiszen ha túl magas, nem éri meg, ha viszont túl alacsony, az gyanakvásra adhat okot.

Cégünk elektromos autók kölcsönzésével foglalkozik. Járműparkunk a legmodernebb technológiát képviseli, autóink állapota pedig kiváló, ami a folyamatos felügyeletnek, karbantartásnak, és a szükséges javításoknak köszönhető, amit szakszervizre bízunk. Járműveink között hibrid autók is találhatóak, így a hosszabb utak is megoldhatóak a segítségünkkel. Díjaink kifejezetten kedvezőek, ezért mindenképp érdemes bennünket választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az elektromos autó kölcsönzése iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Számtalan cég biztosít a munkatársaknak céges autót, ez ma már szinte megszokott juttatás. Ráadásul ma már van lehetőség elektromos céges autó bérlésre is, ami sok szempontból előnyös, de sajnos még az a hit él a köztudatban, hogy az elektromos járművek ára megfizethetetlen. Ez azonban már koránt sincs így, napjainkban már valóban megéri ezen a megoldáson is elgondolkozni.

Az elektromos céges autó bérlés egy mindenki számára kényelmes megoldás. Az ilyen járművek magas komfortfokozattal rendelkeznek. Számtalan modern kiegészítő funkció található bennük, amik megkönnyítik, illetve élvezetesebbé teszik a vezetést és az utazást. Így használat szempontjából utolérhetetlenek, de természetesen az elektromos céges autó bérlésnek a vállalkozás szempontjából is megvannak a maga előnyei. A járművek nagyon megbízhatóak, és a korszerű modellek hatótávolsága is optimális. Napjainkban már nem kell tartani attól sem, hogy nehezen lehetne találni töltőt, hiszen egyre több benzinkútra is telepítenek ilyen állomást. Az elektromos céges autó bérlés ára teljes mértékben megfizethető, így nem kell tartani attól sem, hogy jelentősen megnövelné a kiadásokat. Az elektromos céges autó bérlésnek ezen kívül még számtalan előnye van: a járművek csendesek és környezetbarátok, nincsen károsanyag kibocsátásuk és nem utolsó sorban nagyon elegánsak is. Az üzleti partnerek szemében előnyös képet mutat az, aki egy ilyen járművel érkezik a tárgyalásra, hiszen ebből arra következtetnek, hogy a tárgyalópartnerük részére fontos a környezetvédelem, és szeretnek hosszú távon gondolkozni.

Az elektromos céges autó bérlés tehát a cégvezető és a munkavállaló részéről is előnyökkel jár, ezért mindenképp megéri a befektetés. A részletekkel kapcsolatban érdemes felkeresni cégünket, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésre.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal az elektromos céges autó bérléssel kapcsolatban a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mihamarabb kihasználhassa a járművel nyújtotta előnyöket!

A bennünket felkereső ügyfelek közül egyesek igencsak tanácstalanok, amikor a bérelni kívánt elektromos jármű kiválasztásáról van szó. Mindenképp azt az autót vennék igénybe, ami megfelelő hatótávolsággal rendelkezik, és megbízható a vezetéstámogató rendszere. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, és előzetesen gyors ajánlásra lenne szüksége, válassza a Leaf autó bérlést!

A Leaf autó bérléssel csak jól járhat. A Nissan Leaf az egyik legnépszerűbb kölcsönözhető járművünk, nem véletlenül. Ezekkel az autókkal bátran nekivághat a hosszabb utaknak, nem fogják kellemetlen meglepetések érni vezetés közben. A városi közlekedéshez ideális, rendkívül kényelmes és egyszerű az irányítása, köszönhetően a többféle vezetéstámogató rendszernek. A járművel biztosan megtapasztalhatja az elektromos autók előnyeit.

A Leaf autó bérlés kedvező, rugalmas feltételekkel, korrekt áron elérhető cégünknél. Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az ügyfeleink közül egyesek igencsak tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy melyik általunk kínált járművet kölcsönözzék ki. Amennyiben Ön sem tud dönteni, csak azzal van tisztában, hogy fontos Önnek a maximális kényelem a vezetés során, válassza a Nissan LEAF bérlést!

A Nissan LEAF bérlés keretein belül egy igazán komfortos járművet vehet igénybe. A márka elektromos autója nem véletlenül népszerű a felhasználók körében, hiszen sok olyan funkció elérhető benne, amitől a vezetés sokkal élvezetesebb. A járműben megtalálható e-Pedal rendszer gondoskodik a komfortról, amivel a vezető például megtakaríthatja a fék és gázpedál közti váltásokat. Nagyon megbízható autó, így garantáltan megtapasztalhatja az elektromos rendszer előnyeit.

A Nissan LEAF bérléssel csak jól járhat. Weboldalunkon bővebb információkat is olvashat a márka autójáról és szolgáltatásunk feltételeiről. Ha szeretne élni a kölcsönzés lehetőségével, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A környezettudatosság, illetve az ökológiai lábnyom csökkentése egyre fontosabb, és szerencsére sokan ismerik fel ennek lényeges mivoltát. A szelektív hulladékgyűjtés gyakorlatilag már szinte minden háztartásban megvalósult, és a környezettudatos vásárlás is számos ember mindennapjaiba került be, sőt, az elektromos autók bérlése, illetve vásárlása is egyre nagyobb méreteket ölt.

Egy elektromos autó azonban meglehetősen drága mulatság, ezért sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen az úton is kíméljék a közvetlen környezetüket. Előreláthatólag ez még egy darabig így is lesz, ám az elektromosautó-bérlés már most is elérhető áron valósítható meg, és amellett, hogy ezeknek a járműveknek gyakorlatilag nulla a károsanyag-kibocsátása, a hangjukra sem lehet panasz, hiszen csendesek, és ha ez nem lenne elég, még divatosak is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az elektromosautó-bérlés iránt, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, illetve ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Manapság, ha autóbérlésről van szó, sokan kifejezetten olyan vállalkozást keresnek, ahol elektromos járműveket lehet igénybe venni hosszabb vagy rövidebb időre. Amennyiben Ön is ilyen szolgáltatást keres, válasszon bennünket, mert nálunk lehetősége van kedvező feltételekkel bérelni például Hyundai Ioniq-t!

A Hyundai Ioniq bérléssel Ön csak jól járhat, hiszen az egyik legmegbízhatóbb típust használhatja a közlekedéshez. Ennek a járműnek az egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül rövid idő alatt töltődik fel, és egy töltéssel akár 311 kilométert is képes megtenni. Letisztult, egyszerű, elegáns, így, ha üzleti tárgyalásra menne, garantáltan stílusos érkezést tudhat magáénak. A Hyundai Ioniq bérlés nálunk korrekt áron elérhető, így anyagi akadálya sem lehet annak, hogy kipróbáljon egy igényes, megbízható, környezettudatos járművet.

Tapasztalja meg a márka modern autójának előnyeit: ha felkeltettük az érdeklődését a Hyundai Ioniq bérléssel kapcsolatban, és szeretne bővebb információkat megtudni erről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ha autóbérléssel kapcsolatos szolgáltatást keresnek az emberek, egyre többen választják azokat a vállalkozásokat, ahol elektromos jármű kölcsönzésre van lehetőség. Az, hogy ennyire középpontba kerültek ezek az autók, elsősorban a környezetvédők figyelmeztetéseinek tudható be, hiszen az elektromos járművek kevésbé szennyezik a levegőt, mint a benzines gépjárművek. Ha Önnek is fontos, hogy elektromos autót béreljen, de olyan céget keres, ahol kedvező feltételek szerint veheti igénybe a járműveket, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A kedvező feltételekkel a legfőbb célunk, hogy minél több ember számára vonzóvá tegyük az elektromos autó bérlését. Ügyfélközpontú, megbízható szolgáltatást biztosítunk az elektromos autó bérlésével kapcsolatban, árainkat pedig igyekszünk úgy kialakítani, hogy mindenki számára elérhetők legyenek a környezetkímélő járművek.

Ha felkeltettük érdeklődését az elektromos autó bérlésével kapcsolatban, és igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Az elektromos autó manapság már nem egy úton-útfélen lerobbanó, kényelmetlen és használhatatlan vacak, ami ráadásul még csak nem is praktikus, hanem sokak álma, hiszen a hatótávjuk már bőven megfelelő akár nagyobb utak megtételéhez is, a csomagterük használható méretű, kényelmesek, és tulajdonképpen mindenben megfelelnek az autókkal szemben támasztott elvárásoknak. Az áruk viszont jelenleg még igencsak magas; sokszor egy ugyanolyan kategóriájú, ám benzinmotoros autó árának másfél-kétszerese, ezért érdemes a megvásárlásuk előtt elkerülni a kockázatot, és kipróbálni, milyen is velük a közlekedés. Ha Ön is szeretne tapasztalatokat szerezni az elektromos autózásról, béreljen Nissan Leafet tőlünk!

A Nissan Leaf bérlésével egy kisebb befektetéssel juthat el a következtetésig, hogy vajon az elektromos autózást Önnek találták-e ki, vagy sem. Ha igen, akkor bátran meg is vásárolhatja az autóját, hiszen biztosan nem fog csalódni, ha pedig nem, még mindig dönthet egy hibrid mellett is, amit szintén kipróbálhat nálunk!

Amennyiben kérdése lenne a Nissan Leaf bérléséről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Foglalj most!

https://poltekpel-banten.ac.id/-/slot-thailand/ https://bappeda.sulutprov.go.id/slot-gacor/ https://sepeda.sitarokab.go.id/togel-terpercaya/ https://triple-cycle.itenas.ac.id/slot88/ https://pmb.polnustar.ac.id/wp-content/-/mpo-slot/ https://pmb.polnustar.ac.id/wp-content/-/slot-ovo/ https://mugen-togel.net/